Turvalogistiikka™

TURVALOGISTIIKKA™ KULJETUSLIIKE PYNNÖNEN INTERNATIONAL LTD OY:LTÄ

Toteutamme erittäin tarkan protokollan turvakuljetukset kotimaassa ja CIS-maissa
Kun tilanne vaatii erittäin tarkkaa protokollaa tai kyseessä on diplomaattikuljetus, Pynnönen International Ltd Oy on se oikea kuljetusliike. Meillä on pitkän ajan kokemus erilaisista diplomaatti- ja korkean turvatason kuljetuksista kotimaassa sekä CIS-maissa, joita operoimme kotipaikastamme Keravalta käsin.
Tarjoamme Turvalogistiikka™-palvelua niin ministeriöille, lähetystöille, yrityksille kuin jopa yksityishenkilöille. Palvelussa kiinnitämme erityishuomiota kuljetuksen turvallisuuteen. Kuljettajillamme on tarvittavat pätevyydet sekä kielitaito kyseisten kuljetusten suorittamiseen. Lisäksi autoissa on seurantalaitteet turvallisuuden varmistamiseksi ja kuljetusreittien optimoinnin parantamiseksi.
Kysy tarkemmin Turvalogistiikka™-palvelusta suoraan toimitusjohtaja Kari Pynnöseltä – katso yhteystiedot.
pynnönen yleiskuva

MUISTA MYÖS MUUT KULJETUSPALVELUMME

Olemme yli 60 vuotta toiminut kuljetusliike monilla kustannustehokkailla logistiikka- ja varastointiratkaisuilla, jotka ovat toteutettavissa niin oman kuin muun maan kamaralla.

Tutustu esim. Fiksulogistiikka™- ja Kertalogistiikka™ -palveluihimme, ja ole meihin yhteydessä, niin laaditaan yhdessä parhaat ratkaisut tarpeisiisi!