FIKSULOGISTIIKKA™

TÄMÄ VARASTOINTI- JA KULJETUSSOPIMUS ON FIKSU!

Siksi palvelu kulkeekin nimellä Fiksulogistiikka™
Yrityksemme ytimessä ovat vuosisopimuksin toteutettavat kuljetus- ja varastointipalvelut. Olemme nimenneet vuosisopimuspalvelumme Fiksulogistiikka™-palveluksi, sillä räätälöimme sen nimensä veroisesti viisaasti: juuri Sinun tarpeesi ja toiveesi mukaan mahdollisimman järkeväksi sekä kustannustehokkaaksi.
Jos tällainen varastointi- ja kuljetussopimus kuulostaa sinusta hyvältä, ota meihin yhteyttä. Palvelemme kotipaikaltamme Keravalta koko maahan ja toki muuallekin maailmaan aina sinne asti, mihin kuljetuksien nokka näyttää.

FIKSULOGISTIIKKA™ SISÄLTÄÄ PALJON HYVÄÄ JA HYÖDYLLISTÄ

Fiksulogistiikka™ sisältää koko Suomen ja/tai Euroopan ja CIS-maiden kattavan täys- ja osakuormien kuljetuspalvelun tietyin vakioiduin aikataulu-, kuljetuskalusto- ja sopimusperiaattein. Fiksulogistiikka™-palveluun voidaan lisäksi sisällyttää useita tarjoamiamme palveluita, kuten:
Fiksulogistiikka™ voidaan rajata jollekin tietylle kuljetusalueelle, kuten:
  • Kotimaa
  • Länsi-Eurooppa, esim. Saksa, Hollanti, Belgia ja Ranska
  • Pohjoismaat: Ruotsi, Norja ja Tanska
  • Itä-Eurooppa, esim. Baltia, Puola, Tsekki, Romania, Bulgaria, Kroatia, Turkki
  • Muut CIS-maat, esim. Kazakhstan, Azerbaijan, Ukraina ja Valko-Venäjä.
Palveluun on mahdollista yhdistää myös useita alueita asiakkaan tarpeen mukaan. Jutellaan siitä, mikä sopisi parhaiten Sinulle!

VUOSISOPIMUSASIAKKAANA ERILAISIA ETUJA – KYSY LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS

Vuosisopimusasiakkaamme saavat mm. seuraavia etuja riippuen sopimuksen suuruudesta:
  • Yhteenvetolasku kerran viikossa ilman laskutuslisää.
  • Erikoisetuja Paluulogistiikka™- ja/tai Ekologistiikka™-palveluun.
  • Henkilökohtainen yhteyshenkilö, joka vastaa yhteistyön sujuvuudesta.
Kysy lisää tai pyydä tarjous! Voit olla yhteydessä suoraan henkilöstöömme. Joustava palvelumme taipuu moneen toiveeseen, joten emmeköhän onnistu laatimaan yhdessä sopivan varastointi- ja kuljetussopimuksen myös sinun yrityksellesi.


fiksulogistiikkapalvelu
pynnönen yleiskuva
Meiltä maailmalle –
ota yhteyttä
Päätoimipaikkamme sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Keravalla, ja lisäksi meillä on varasto Tampereen kupeessa Nokialla.
Näistä paikoista operoimme kuljetuspalvelut sinne, minne tie vaatiikaan viedä. Me ratkaisemme sen, mikä kuljetuksen, logistiikan ja varastoinnin tarve sinulla ikinä onkaan!