Paluulogistiikka™

PALUULOGISTIIKKA™-PALVELU PALAUTTAA TAVARASI TAKAISIN

Minkä taakseen jättää, edestään löytää! Tämä logistiikkapalvelu toimii kirjaimellisesti juuri näin
Pynnösen Paluulogistiikka™ tarjoaa ratkaisun mm. elintarvikealan, tukkuliikkeiden, teollisuuden sekä rakennusalan kuljetushaasteisiin silloin, kun maakuntiin jäävät lavat, muovilaatikot tms. ovat ongelmana. Tämä logistiikkapalvelu ratkaisee ongelman keräämällä omaisuutesi talteen ja palauttamalla sen sinulle.
Voimme myös kunnostaa keräiltävää kalustoa. Ota yhteyttä henkilökuntaamme niin jutellaan toiveistasi ja laitetaan logistiikkakuviot kuntoon! Palvelemme Keravalta muualle maahan.


paluulogistiikka-palvelu

KERÄÄMME JA PALAUTAMME

Paluulogistiikka™-palvelussa keräilemme asiakkaan lavat, muovilaatikot, rullakot tai kierrätykseen palautuvat koneet, kaluston tai muun tavaran ympäri Suomea ja palautamme ne asiakkaalle sovitun aikataulun mukaan. Tarvittaessa viemme noutokohteeseen lastauskaluston.

KORJAAMME, KUNNOSTAMME JA VARASTOIMME

Palveluun voidaan myös liittää lavojen kunnostus tai laatikoiden pesu, kun tavarat on ensin keräilty maakunnista meidän varastollemme.
Kunnostamme kuormalavoja ja kuljetusalustoja mm. Keravan toimipisteessämme. Kunnostuksen jälkeen lavat, laatikot tai rullakot toimitetaan haluamaasi osoitteeseen tai ne jatkovarastoidaan meillä.
Varastointi on toimiva ratkaisu erityisesti yrityksille, jotka haluavat keventää varastointiin liittyviä kustannuseriä, kuten varastorakennuksen ylläpitokuluja, henkilöstökuluja sekä mahdollisia varaston kalustokuluja. Kysy lisää!
lavojen kunnostus
palvelulogistiikka kierrätyspalveluna

PALUULOGISTIIKKA™-PALVELU SOPII MYÖS KIERRÄTYSPALVELUKSI

Paluulogistiikka™ sopii tarvittaessa kierrätyspalvelun toteuttamiseksi siinä tilanteessa, että yritys haluaa palauttaa maakunnista myymälöistään esim. käytetyt koneet/kaluston/tavarat keskusvarastolle kierrätystä varten.
Muotoillaan logistiikkapalvelu tarpeitasi vastaavaksi toimivaksi, tehokkaaksi ja kustannuksiltaan järkeväksi paketiksi.
pynnönen yleiskuva
Meiltä maailmalle –
ota yhteyttä
Päätoimipaikkamme sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Keravalla, ja lisäksi meillä on varasto Tampereen kupeessa Nokialla.
Näistä paikoista operoimme kuljetuspalvelut sinne, minne tie vaatiikaan viedä. Me ratkaisemme sen, mikä kuljetuksen, logistiikan ja varastoinnin tarve sinulla ikinä onkaan!