Ulkomaankuljetukset

KULJETUKSET ULKOMAILLE

Diplomaattikuljetukset ja projektikuljetukset
Olemme erikoistuneet ulkomaan kuljetuksissa nopeisiin ja turvallisiin toimituksiin. Kuljetukset vaikeisiin kohteisiin olemme muotoilleet palvelupaketteihin nimiltään Turvalogistiikka™ ja Projektilogistiikka™. Nämä pitävät sisällään esim. korkean tason diplomaattikuljetukset sekä suurten, erikoismuotoisten ja -materiaalien kuljetukset.
EU:n ulkopuolelle keskittyviin palveluihimme kuuluvat myös huolintapalvelut. Jos siis kaipaat kumppania ulkomaille suuntaaviin kuljetuksiin, me palvelemme yli 70 vuoden kokemuksella Keravalta käsin!

SINNE KAZAKSHTANIINKIN ASTI, JOS VAIN TARVE VAATII

Toteutamme asiakkaidemme kuljetukset Suomesta CIS maihin turvallisesti ja ammattitaitoisesti.
Olemme kuljettaneet esim. Kazakshtanin öljykentille rautateitse öljynporausvälineitä ja rakennusmateriaaleja.

RATKAISEMME KULJETUSHAASTEESI – MINKÄ KANSSA KAMPPAILET?

Mottomme on, että ratkaisemme kaikki kuljetushaasteet. Näin ollen meiltä löytyy varmasti ratkaisu myös sinun yrityksellesi, mikäli painiskelet kuljettamiseen, varastointiin ja huolintaan liittyvien asioiden kanssa.
Kysy ihmeessä apuamme!


ratkaisemme kuljetushaasteenne kuvituskuva
pynnönen yleiskuva
Meiltä maailmalle –
ota yhteyttä
Päätoimipaikkamme sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Keravalla, ja lisäksi meillä on varasto Tampereen kupeessa Nokialla.
Näistä paikoista operoimme kuljetuspalvelut sinne, minne tie vaatiikaan viedä. Me ratkaisemme sen, mikä kuljetuksen, logistiikan ja varastoinnin tarve sinulla ikinä onkaan!